HSO Logo

Booking af orkestret

Hadsund Skole-Orkester er et brassband, som både går march og spiller koncerter. Orkesteret spiller til mange typer af arrangementer, og fælles for dem alle er, at det er en helt speciel oplevelse for dig og dine gæster at få besøg af orkestret.

Orkestret optræder altid fuldt uniformeret og er et samstemmigt sanseindtryk i musik og parade, der med garanti vil sprede glæde og skabe minder.
Dirigenterne Mimi Barkmann og Thorben Hjortlund styrer orkestret og er begge faste, aktive musikere i flere forskellige orkestre og ensembler over hele Jylland med utallige koncerter og optrædener på samvittigheden. De er altid garanti for klang, toner og nærvær og for at motivere og dirigere orkestret til at spille til dets ypperste.

Hadsund Skole-Orkester kan gøre et optog komplet med festlig musik og flot fremtoning og tilbyder også en festlig og flot koncert. Orkestret kan bookes til stort set alle slags arrangementer og sammenhænge

Morgenmusik & andet

I danmark er der en unik tradition for at venner og familie samles tidligt om morgenen og synger brudeparret op på deres store dag.

I danmark er der en unik tradition for at venner og familie samles tidligt om morgenen og synger brudeparret op på deres kobber, sølv, guld eller diamant-bryllupsdag. Individuelle musikere fra orkestret kan levere musik til morgensangen, og levere andre musikalsk indslag til den store dag.

Normalvis synges der 3 sange:

  • I østen stiger solen op
  • Det er så yndigt at følges ad
  • Kaffesangen (De første 2 vers fra “Svantes lykkelige dag”)

Download og print teksterne

Hadsund Skole-Orkester

Priser fra 5000 kr

Morgenmusik & andet

Priser fra 1200 kr

Kontakt foreningen

Er du interesseret i at engagere orkestret til dit arrangement, så kontakt os venligst ganske uforpligtende.

Donér til HSO Støtteforening