HSO Logo

Hadsund Skoleorkester vil gerne takke alle vores sponsorer og donorer.

Med jeres støtte til foreningen er det muligt for os at tilbyde mange spændende oplevelser til børn & unge, være med til at skabe dynamik i nærområdet og fastholde stolte traditioner og videreføre dem fra generation til generation.
Vi bestræber os på hele tiden, at være på forkant med at udvikle foreningen i den rigtige retning, og derfor håber vi på et fortsat godt og konstruktivt samarbejde.

HSO opfordrer alle vores orkestermedlemmer, forældre og venner til at støtte op om vores sponsorer, som de støtter op om os.

Hadsund Skole-Orkester har et godt samarbejde med sponsorer.

Vi ønsker, at så mange børn som muligt får mulighed for at engagere sig i orkestret. For at ønsket skal blive til virkelighed, er vi afhængige af økonomisk støtte fra sponsorer og privatpersoner, da HSO er en non-profit organisation og foreningens arbejde primært er baseret på frivillighed.
De donationer vi modtager, bliver både brugt direkte i arbejde med at lave events for orkestrets medlemmer, vedligeholdelse af instrumenter og uniformer, koncertudflugter, sommertur og lignende.

Bliv frivillig

Der er mange måde at støtte HSO på.

Som frivillig får du en unik mulighed for at være med til at gøre en forskel for andre i dit lokalområde, som sætter stor pris på din tid. Samtidig vil du knytte bånd til de andre involverede og få en masse sjove og spændende oplevelser, som du selv kan være med til at definere og planlægge.

Kontakt foreningen

Er du interesseret i et sponsorat, at give en donation eller på anden måde at hjælpe foreningen, så kontakt os venligst ganske uforpligtende.

Donér til HSO Støtteforening